Velkommen til Sverre Haga Bussreiser!
Sverre Haga Bussreiser kjører Norge på langs og Europa på kryss og tvers med små og store grupper og reisende. Vår målsetting er at en tur med Sverre Haga Bussreiser skal by på en blanding av spennende opplevelser og «det lille ekstra», så du som gjest får hyggelige overraskelser underveis. Som turoperatør kan vi tilby en mengde spennende reiser til mange populære destinasjoner, enten du velger å kjøre med oss i din ferie, trenger et avbrekk i hverdagen eller skal på tur med dine kollegaer.
Leie buss? Få et pristilbud!
POPULÆRE PÅMELDINGSTURER

Påmeldingsturer

UTFORSK VÅRE BUSSUTLEIETJENESTER

Leie buss?

Ønsker du å leie buss? Utforsk våre skreddersydde transportløsninger for grupper, bedrifter og organisasjoner. Med moderne og sikre busser tar vi deg trygt dit du skal, enten det er en firmatur, skoletur, idrettsarrangement eller foreningsevent. Opplev en problemfri reise med Sverre Haga Bussreiser.

OM OSS

Om Sverre Haga AS

Haga-familien har røtter tilbake til rutebussens tidlige barndom. Tre generasjoner har drevet med busstransport i alle former. Sverre Haga AS ble i 25 år drevet av 3. generasjon i Haga-familien. I 2024 ble virksomheten solgt til nye eiere som også eier Risdal Touring AS, men familiebåndene er fremdeles ivaretatt med 4. generasjon i ledelsen.

VI SPONSER

Vi er stolt av å støtte lokalidretten

Sverre Haga Bussreiser er stolte av å støtte lokalidretten ved å tilby transporttjenester til og fra turneringer og arrangementer. Vi stiller mer enn gjerne våre busser til disposisjon for å bidra til suksessfulle arrangementer. Nedenfor finner du noen av de lokale lagene som har nytt godt av vår ekspertise innen transport: